Hvad kendetegner os?

Eventyrhuset er et hus fyldt med ro, nærvær og tid til fordybelse samt kreative udfoldelsesmuligheder.

Eventyrhuset ligger i et dejligt og roligt kvarter, lige ved siden af Tre Ege skolen i Ryslinge. Huset er ny renoveret med plads og rum til forskelligheder. Vi lægger vægt på, at hvert barn udvikler sig trygt og godt i sit eget tempo. En børnehave, hvor der er tid til at være barn, lege, skabe nye sunde relationer og udvikle sig personligt. Det skaber robuste individer, som bliver gode til at håndtere konflikter i hverdagen og i livet.

Det er vigtigt, at børnene oplever sig som en del af fællesskabet og samtidig kan træffe individuelle valg. Dette understøtter vi igennem vores leg og aktiviteter med børnene. Ligeledes er det vigtigt for os som børnehave, at børnene lærer, kender og forstår betydningen af ordene omsorg, ansvar og respekt. Disse værdier vil vi gerne give videre til børn og forældre, så vi sammen kan skabe den bedste hverdag for dit barn. 

Musik og kreativitet

I Eventyrhuset vægter vi i høj grad musik og kreativitet. Mange børn lærer ved både at se, røre og høre tingene flere gange. Derfor er hverdagen og aktiviteterne som udgangspunkt præget af en musisk og kreativ tilgang. Det er sjovt, sundt og lærerigt med forskellige læringsstile, og på den måde forsøger vi at ramme alle børn bedst muligt i for hold til læring og udvikling.

Vi markerer blandt andet det musiske med særlige "syng-fælles-dage", som er markeret flere steder rundt om i de danske institutioner. Dette styrker fællesskabet og holder fast i de gode danske traditioner. 1 gang årligt deltager vi ligeledes i en stor musik festival i Gislev